Kære Solpletter 


Endnu en dejlig sæson i Solpletten står for døren. 


Sidste sæson var som altid god i Solpletten. Og nu har vi fået vores vandrørsprojekt godt overstået, så det tegner godt for denne sæson.

Vi håber, at det nu er slut med oversvømmelser der skyldes ødelagte rør. Og nu mangler der bare tre år med afbetalinger på lånet til de nye rør.

Sidste sæson var også præget af fantastisk vejr, og igen en super god fælles arbejdsdag. Der var mange fremmødte, og der blev taget virkelig godt fat. Den fælles arbejdsdag er rigtig vigtig i vores

forening, da den bevirker, at Solpletten generelt ser velholdt og pæn ud. Og det er vigtigt for, at vi alle kan trives der.

Dog er der stadig mange der ikke dukker op, og det gør, at dem der er tilstede skal arbejde hårdere. Bestyrelsen foreslår derfor, at vi sætter beløbet for at blive væk til 400 kr pr have.

Sæsonen var også præget af rigtig mange hushandler, og dermed mange nye haveejere i foreningen. Et stort velkommen til jer. Spørg endelig jeres naboer og andre, hvis der er noget I er i tvivl om. Ellers kan f.eks. ordensregler mv. findes på vores hjemmeside.

Og så lige et par påmindelser:

  • –  Husk at vores containere på parkeringspladsen kun er til husholdningsaffald. Og lågene skallukkes HELT. Byggematerialer, store papkasser og lignende skal vi alle selv køre væk.
  • –  Tag hensyn til hinanden, når vi er i haverne. Husene ligger tæt, og der skal være plads til alle – uanset alder osv. Det vil sige, at vi alle skal være opmærksomme på, hvor meget vi og eventuelle dyr f.eks. støjer i hverdagen. Og tænk på naboerne, når I bygger om eller til. Måske kan det endda vente til ydermånederne i sæsonen. Og sørg for at følge vores ordensregler. Det gør langt de fleste heldigvis også.
  • –  Og så vil vi gerne hejse et flag for, at ALLE respekterer fartgrænsen på 15 km i timen, når man kører i bil eller på andre køretøjer i foreningen. Der har været potentielt rigtig farlige situationer med biler, der kører for stærkt på vejene. Det kan simpelthen ikke passe, at børn og andre ikke kan færdes sikkert på vores smalle grusveje.

Der er sikkert mange andre ting, som kunne nævnes, men det vigtigste er jo, at vi passer på hinanden og gør alt for, at vores forening fungerer. Det er vores fælles ansvar, og alle skal bidrage til, at vi også fremover har en utrolig god og velfungerende forening.

I den sammenhæng skal det nævnes, at vi behøver nye bestyrelsesmedlemmer eller suppleanter, som kan hjælpe med arbejdet. Og at vi grundet et stadig større arbejdspres i bestyrelsen foreslår, at vi som i alle andre andelsforeninger får en administrator, som kan stå for alt det praktiske i hverdagen.


En stor tak til alle jer som har bidraget til de fælles ting i foreningen. Det værdsætter vi alle. 
 

Og så endnu engang velkommen til nye haveejere i vores forening. Vi håber selvfølgelig, at I er blevet taget rigtig godt imod, og har fundet jer godt til rette.

Til sidst et stort tak til den øvrige bestyrelse for det gode samarbejde gennem hele året.

Nu står en ny sæson som sagt for døren med masser af hygge over hækkene. Vi glæder os. Og lad os tage ekstra hensyn til hinanden. Det fortjener alle Solpletter.

God generalforsamling. 

Med venlig hilsen
Anders, formand